Az "Igaz ügy"-hadművelet / 2013-10-12, Kistelek, 1500 Ft

Options Registrations Registered On
megyek

3 registrations.
7 of 10 slots available.
face
FoxTango
Vitek
2013.08.14. 15:44
2013.08.15. 08:13
2013.08.16. 00:06Az "Igaz ügy"-hadművelet / 2013-10-12, Kistelek, 1500 Ft

HozzászólásSzerző: face » 2013.08.14. 15:44

Szervező: Gagyimami
Elérhetőség: Gagyi PM
Dátum: 2013-10-12
Helyszín: Kistelek
Térkép: KATT IDE!
Minimum: 50 Fő
Belépő: 1500 Ft
Kapu nyitás: Szombat 08.00
Kezdés: Szombat 10.00
Kapu zárás: Vasárnap 15.00
Szabályrendszer: MASZ 2010
Kötelező: Szemvédelem, bio-BB
Ajánlott: Arcvédelem, melegruha

2 napos, vérsim jellegű, sokatmenős, sokatállós, kevesetlövős, feladatmegoldós játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A játékon jelentősége lesz a szerepjátéknak, ami a hangulat fokozásáért van. Egészen addig csinálható, amíg a „partner” ebbe belemegy.
A játékon kizárólag bio BB használható, kivéve sniperek.
Mid-, Low- és RealCap tárak játszanak, a HiCap támogató fegyverekben sem lehet.
A pályán korlátozottan használható pirotechnika.
A „+fő”-k jelentkezését nem fogadom el.

[kozep]Kép[/kozep]

[elvalaszto]Story[/elvalaszto]

Van egy hiányzó csillag az Egyesült Államok lobogóján, a legfelsőbb katonai vezetés szerint: Panama. Balszerencsére a helyi kormány Amerika szimpatizáns, a vezérkari főnök Manuel Noriega tábornok a CIA ügynöke. Tehát kreálni kell egy indokot, hogy egy katonai kontingens bevonulhasson Panamába és biztosítsa az amerikai érdekeket. Egy páncélszekrényben már kidolgozva lapul egy dosszié: az „Igaz ügy”-hadművelet. Az elnöknek hiába bizonygatják, hogy –a hírszerzés szerint- a tábornok manipulálni fogja az elkövetkező választásokat, kábítószer kereskedelemből származó jövedelméből kétes politikai csoportokat támogat. Nincs más hátra, ha nem hal meg néhány „ártatlan hazafi”, Bush elnök nem ad támadási parancsot.
1989. december 14-e van, az éjszaka leple alatt egy C-130 –as szállítógép száguld a dzsungel felett a lokátor-küszöb alatt. A raktér vörös fényében épphogy kivehető, néhány sötét ruhás alak ellenőrzi a felszerelését és ejtőernyőjét. Néhány ledobásra váró konténer között a padlón több hosszúkás csomag hever, amit mindenki tiszteletteljesen kikerül…
Robbanás hangja és füst árassza el pillanatok alatt a gépet, a fények kialszanak és mielőtt bárki cselekedni tudna, a dzsungelbe zuhanó gépen a csikorgó és hasadó fém zaja elnyom mindent. A lapos szögben a földbe csapódó, lassan darabjaira hulló roncs hosszú sebhelyet szánt a dzsungelbe. Csomagok és testek záporoznak ki belőle és tűnnek el a vaksötét éjszakában.
A Pentagon egyik félreeső szobájában egyre több ideges tekintet ingázik a rádiókészülékek és a fali órák között. A cigaretta füstöt vágni lehet… Több órányi idegőrlő késés után egy nyilvános csatornán befutó segélykérést fognak. A mentőcsapat készen áll, nem lenne jó, ha a „helyi csoportok” kezébe élő amerikai állampolgárok jutnának…


[elvalaszto]Frakciók[/elvalaszto]
[kozep]Panamai hadsereg[/kozep]

Olívzöld, civil, félcivil ruha, terepminta tilos, mellényben nincs megkötés. Fejfedő: field cap, barett, baseball sapi. Sorköteles állomány, központi irányítás, parancsnoki lánc, tábortűz, latin lazaság, részeg őrség. Gillie tilos. Felkutatni a lezuhant repülőgépet. Bármilyen eladható tárgyat vagy túlélőt begyűjteni, így kiegészítve a szegényes zsoldot.

[kozep]Mentőcsapat[/kozep]

2-5 fős -időnként összedolgozó- csoportok, boritékos feladatok, központi irányítás, sok-sok óra magukra utaltság,teljes felszerelést magukkal hurcolás. Bármilyen terepminta (alsó és felső megegyező), egységesen rajszinten. Olívzöld tilos, mellényben nincs megkötés. Fejfedő: bármi a panamai hadseregnél írottak kivételével. Gillie engedélyezett. Kimenteni az élő előkészítő csoport tagjait. Különféle csomagok összekeresgélése. Egyéb bizalmas feladatok.

[kozep]Előkészítő csoport[/kozep]

Jelentkezés PM-ben, létszámuk ismeretlen. A jelentkezés nem egyenlő a csoportba való –automatikus- bejutással. Csak közvetlenül a játék előtt kapnak értesítést a beválasztásról, a személyes feladatokról. Addig úgy kell készülniük, hogy a mentőcsapat tagjai lesznek. A felszerelést a hq-ra elviszik, csak annyi cucc lehet náluk, ami az övön és a zsebekben elfér: pisztoly, kulacs, csoki, zsebkendő, cigi, gyógyszer, rádió… stb… stb… Nem eshetnek fogságba. Egészen addig maradnak foglyok, ameddig ki nem végzik vagy meg tudják menteni őket. Innen nincs kiszállás! Ha a játék elején elkapnak, lehet a játék végéig fogságban maradsz! Haláluk esetén állhatnak be a mentőcsapatba.

[elvalaszto]BB limit[/elvalaszto]

Kizárólag Real-, Low,-MidCap tárak használhatóak, a HiCap támogató fegyverekben sem használható. A panamai hadseregnél 300 BB lehet betárazva bármennyi tárban. Ebbe nem számit bele az oldalfegyver és a gránát. A mentőcsapatnál nincs lőszerlimit, de tárazási lehetőségeik igen korlátozottak :!: A támogató fegyverekre ez a megkötés nem vonatkozik. A játékon csak bio BB használható, kivéve sniper fegyverek. A játék kezdetétől minden tárazás már csak lövedék kártya felhasználása után lehetséges.

[kozep]Tárazás[/kozep]
Lőszeres ládák mellett. Minden ládában bizonyos számú lőszer-kártya van, melyek mindegyike 100 BB tárazására ad lehetőséget. A fel nem használt BB-k elvesznek, azokat átadni nem lehet. A kártyák elfogytával, a további tárazás csak az utánpótlás megérkezése után lehetséges. A lőszeres ládák megszerezhetők elvihetők, vagy a bennük lévő lőszer-kártyákat is el lehet vinni felsöbb parancsra.

[elvalaszto]Medikelés[/elvalaszto]

Találatkor a sérültnek 15 perce van hogy a medik eljusson hozzá vagy őt eljuttassák a medikhez. A sérültet ki lehet húzni a tűzvonalból vagy be lehet tenni egy járműbe. Futni nem lehet, sprintes-kivonás nincs! A sérült ellátása a következők szerint: minden medik induláskor kap egy csomag medik-kártyát. A sebesülthöz érve, elmondja a mediknek a találat helyét, majd húz egy kártyát. A kártya tájékoztatja (a mediket) a sérülés súlyosságáról, ellátásának módjáról és idejéről, valamint a további hátrányokról. A sérült nem mozoghat/mozditható addig, ameddig a kártyából ki nem derül, hogy önmagától vagy külső segítséggel mozdítható-e. A kivérzett játékos a visszaállópontra megy, onnan a hq-ra narancs sapiban megy és csak ott veszi le a találatjelzőt.
Több medik összedolgozása esetén a kötözési idő csökken. Éjszakai találatjelzés: narancssapi+lámpa.
Késelés: kizárólag gumikéssel. Késelés: legalább két-három vizszintes "vágás" a mellkas előtt. Nem medikelhető, a megkéselt elsétál a visszaállópontra.
Visszaállási idő: 1 óra, amit egyes elvégzett feladatok módosithatnak..

[elvalaszto]Fogolyejtés[/elvalaszto]

Amennyiben a sérültet az ellenfél medikje látja el, és ezt a medik ki is jelenti,akkor fogolynak minősül. Fegyvereit nem használhatja, a tárakat ki kell venni belőlük. A fogoly megszökhet de a HQ-ra való visszaérkezéséig fegyvertelennek számit. A foglyot ki lehet vallatni, egy feltett kérdésre a legjobb tudása szerint válaszolnia kell. A szerepjáték egészen addig folytatható, amíg abba mindkét fél belemegy.

[elvalaszto]Járműszabály[/elvalaszto]

A játékon több jármű is részt vesz. Páncélozottnak minősülnek, csak 40mm-es gránáttal lehet kilőni őket. Találat esetén a fülkében ülők meghalnak, nem medikelhetőek, a platón utazók sérültnek minősülnek.A "helikopterre" csak légvédelmi fegyverzet jelent veszélyt.

jelentkezés, több info: itt
Op:HK1[HUN], Op:HK2[HUN], Arms Crysis[HUN], Op:WarJunkie[Republika Srbija]
kezemben a stílus
G.E.A.R, SNIPER TEAM MEMBER
http://changeyourlif3.blogspot.hu/
Avatar
face
Administrator
Administrator
 
H.sz.: 1757
Csatlakozott: 2009.06.18. 09:34

Re: Az "Igaz ügy"-hadművelet / 2013-10-12, Kistelek, 1500 Ft

HozzászólásSzerző: FoxTango » 2013.08.15. 08:14

teljesen okés! :)
Op:HK2[HUN], Arms Crysis[HUN], Op:WarJunkie[Republika Srbija]
Hát lehetne eggyel jobb, de nem kegyetlenül kurva rossz, hanem aránylag szar...
M4CQBR, FN-SCAR, AK74, L96, Glock17, Glock19, HiCapa 5.1, FMTGLP
Kép
"A gépészmérnök fegyvereket tervez, az építészmérnök célpontokat."
Avatar
FoxTango
Administrator
Administrator
 
H.sz.: 503
Csatlakozott: 2010.01.08. 22:39

Re: Az "Igaz ügy"-hadművelet / 2013-10-12, Kistelek, 1500 Ft

HozzászólásSzerző: Vitek » 2013.08.16. 00:07

a mostani is jó volt, reméljük ez is
Avatar
Vitek
80th Nemesis
 
H.sz.: 153
Csatlakozott: 2010.10.28. 08:44

Re: Az "Igaz ügy"-hadművelet / 2013-10-12, Kistelek, 1500 Ft

HozzászólásSzerző: face » 2013.08.16. 09:25

nagyon gondolkodom az előkészítő csoporton...
Op:HK1[HUN], Op:HK2[HUN], Arms Crysis[HUN], Op:WarJunkie[Republika Srbija]
kezemben a stílus
G.E.A.R, SNIPER TEAM MEMBER
http://changeyourlif3.blogspot.hu/
Avatar
face
Administrator
Administrator
 
H.sz.: 1757
Csatlakozott: 2009.06.18. 09:34

Re: Az "Igaz ügy"-hadművelet / 2013-10-12, Kistelek, 1500 Ft

HozzászólásSzerző: FoxTango » 2013.08.16. 09:27

face írta:nagyon gondolkodom az előkészítő csoporton...

like!
Op:HK2[HUN], Arms Crysis[HUN], Op:WarJunkie[Republika Srbija]
Hát lehetne eggyel jobb, de nem kegyetlenül kurva rossz, hanem aránylag szar...
M4CQBR, FN-SCAR, AK74, L96, Glock17, Glock19, HiCapa 5.1, FMTGLP
Kép
"A gépészmérnök fegyvereket tervez, az építészmérnök célpontokat."
Avatar
FoxTango
Administrator
Administrator
 
H.sz.: 503
Csatlakozott: 2010.01.08. 22:39


Vissza: Korábbi játékok - archiválás

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég