Proof of Life / 2013-02-23, Kunmadaras, 2000 Ft

Proof of Life / 2013-02-23, Kunmadaras, 2000 Ft

HozzászólásSzerző: FoxTango » 2013.01.29. 10:37

Kobzos írta:Sztori:
A csecsenek 2013-02-20 lelőttek egy helikoptert, a pilóta meghalt, viszont egy francia kutató doktor életben maradt, akit a csecsenek fogságba ejtettek. Magas váltságdíj fejében szabadon engedik, a biztosítási cég hajlandó kifizetni érte 1,2 millió kreditet.
A háborús helyzet miatt az orosz haderők segítséget nyújtottak a biztosítási cégnek, de mielőtt a csere létrejött volna, az oroszoknak sikerült kiszabadítani a franciát.
Csak látszólag szabadították ki a franciát, igazából vérszemet kaptak a váltságdíjra!
A tússzal együtt a csecsenek által ellenőrzött területen bujkálnak, amíg a pénzüket meg nem kapják.
A csecsenek próbálják felkutatni az orosz szakadár egységet és visszaszerezni a túszt, de nekik is igazából a pénz kellene! A kutatás közben a felbőszült lázadók elfogtak egy újságíró hölgyet !
Kép
A biztosítási cég úgy dönt, hogy drasztikusabb beavatkozást követel a helyzet, ezért bevetik a különleges egységet is. Őket bízzák meg a tárgyalással. Ha nem megy akkor, a túszok kiszabadításával!

[elvalaszto]Játékmenet:[/elvalaszto]

Orosz szakadárok a túsz védelme, pénzre cserélése.
-Stratégiai pontok elfoglalása, védelme, /a pontok visszafoglalhatóak/

Csecsenek a túsz vissza szerzése, vagy a pénz megszerzése.
-Stratégiai pontok elfoglalása, védelme, /a pontok visszafoglalhatóak/

Különleges egység tárgyalás a túsztartókkal, illetve a túsz kiszabadítása.

[elvalaszto]Szerepjáték[/elvalaszto]
A rendezvényen lesznek civilek is, színesítve ezzel a játékmenetet.

Mindenki tartsa szem előtt, hogy a szerepjátékhoz minden fél részéről kell némi hajlandóság. Mivel sokan jönnek a rendezvényre különböző kultúrákból más-más szokásokkal, elképzelhető, hogy egyik-másik játékos nem fogja értékelni a játékodat, vagy nem úgy reagál rá, mint ahogyan azt elvárnád. Kezeljük rugalmasan a dolgokat és próbáljuk meg mindig a legjobb tudásunk szerint reagálni! Ha úgy látjuk, hogy a másik játékos nem partner ebben, akkor ne erőltessük!

A civilekkel rendesen kell bánni és akkor ők is jók lesznek hozzád! Senki se feledje el, hogy ez az ő városuk, ők ismerik legjobban és nagyon sok múlik azon, hogy használható, vagy fals infókat szerez tőlük.
Általános tárazási szabályok
[elvalaszto]Tárazás[/elvalaszto]
Tárazni kizárólag dedikált „lőszeres ládák” mellett, saját BB-ből Max 50BB táranként, kivételt képeznek a rakaszos fegyverek!! Nincs tárkorlát! Az elhasznált lövedék dokumentálása a ládában elhelyezett nyilvántartási lapon! A ládákat mozgatásához 2 személy szükséges!
Illetve halottak kirablásával imitálható! Azonos kaliber esetén, de csak annyit ami nála van! Táranként max 50 BB Nincs tárkorlát!

[elvalaszto]Medik szabály[/elvalaszto]
Ha eltalálnak, köteles vagy jelezni azt hangos HIT-ÁÁÁÁÁÁÁ felkiáltással és a kilőtt státuszod jelezni kell narancssárga kendővel/sapkával is! Ha nem jelzed megfelelően a találatot, elképzelhető, hogy tovább lőnek majd! Találat után ha van rá módod akkor feküdj vagy ülj le!

A kilőtt játékos nem mozoghat, kizárólag csak akkor, ha egy társa kivonszolja a tűzvonalból, hogy biztonságos helyre vigye, ahol a medik ellátja majd. Ilyenkor nem futhatnak, a sérült felszerelését fogva lassan ki kell húzni.

A kötszerre való bekötözés 1tekercsel, eközben sem a medik, sem a sérült játékos nem használhatja a fegyverét és nem is mozoghatnak.

Ha a medik találatot kap, kizárólag egy másik medik gyógyíthatja meg.

A medik annyi kötszert hozzon magával, ahányan a rajában lesznek!

Ha a sérült játékost 30 percen belül nem látják el, az „kivérzik” és a visszaálló pontra kell mennie.

Minden játékos max. 2 alkalommal medikelhető, ha valaki a harmadik találatát kapja, a visszaállóra kell mennie, ha lehet akkor szállítva, hordágy, gépjármű, háton, ebben az esetben hamarabb gyógyul hat!

Az újabb kötszerek ellátmányba érkeznek, vagy a táborba lehet vételezni! Illetve a visszaállón szedi össze a medik!

Sérült játékos fedezéknek nem használható!

Sebesült ellátása után a mediknek kell figyelmeztetnie a játékost, hogy vegye le a találatjelzőt. Narancs sapkában lövöldöző játékos azonnal megy a visszaállóra!

A medik szerepkör raj-visszaállásonként cserélhető, az aktuális mediket fehér alapon vöröskeresztes karszalaggal, vagy felvarróval kell jelölni jól látható módon – erről minden raj gondoskodjon magának!
[elvalaszto]Motozás[/elvalaszto]
Motozás menete

Hello! Most meg foglak motozni, kérlek működj együtt!
a) - Rendben, csak tessék, motozzatok meg!
a.1) - motozás vége, nincs semmi, köszönjük az együttműködést, további szép napot!

a.2) - motozás vége, megtalált tárgyak elkobzása, gyanúsított őrizetbe vétele, jelentés a HQ felé
a.3) - gyanúsított megpróbál elmenekülni, utána szaladunk, megpróbáljuk elfogni, ha nem áll meg 2 határozott felszólítás és az ezt követő levegőbe leadott figyelmeztető lövés után sem, akkor lelőjük, majd lejelentjük a HQ-nak, valamint orvosi ellátásban részesítjük, ha ez a parancs (nem kötelező, szóval a civilek se ügyeskedjenek)

Amennyiben a motozott személynek kínossá válik az átvizsgálás, azonnal jelezze határozottan, játékon kívül, hogy függesszék fel a motozást és inkább kiad minden rejtegetett holmit!

b) - Ne motozzon engem senki, inkább együtt működöm!

Ez esetben közöljük vele, hogy a motozást megtörténtnek tekintjük, így köteles minden rejtegetett felszerelést/eszközt kiadni, nem menekülhet el és 100%-osan együtt kell működnie
b.1) - nincs nála semmi, köszönjük az együttműködést, további szép napot!

b.2) - kiadott veszélyes tárgyak elkobzása, gyanúsított őrizetbe vétele, jelentés a HQ felé

Intim testrészekhez semmit sem rejtünk el és ott nem is keresünk/motozunk!

Ha olyan szituációba keveredtek, ami szerintetek nem korrekt, vagy nem tudjátok sportszerűen lereagálni, függesszetek fel minden tevékenységet, szóljatok az illetőnek, hogy játékon kívül van és jelentsétek le a HQ-nak, majd az adott utasítások szerint járjatok el!

Megkérnék mindenkit, hogy csak abban az estben regisztráljon ha el is jön!
A játékon a KIADOTT, KAPOTT PARANCSOK, AZONNAL ÉS VITA NÉLKÜL VÉGREHAJTANDÓK! ELLENKEZŐ ESETBEN, VÁLASZTHATÓ OPCIÓKÉNT A FOGDA VAGY A PARKOLÓ.A kiírást módosítások miatt kéretik a játék előtt még egyszer elolvasni!
Op:HK2[HUN], Arms Crysis[HUN], Op:WarJunkie[Republika Srbija]
Hát lehetne eggyel jobb, de nem kegyetlenül kurva rossz, hanem aránylag szar...
M4CQBR, FN-SCAR, AK74, L96, Glock17, Glock19, HiCapa 5.1, FMTGLP
Kép
"A gépészmérnök fegyvereket tervez, az építészmérnök célpontokat."
Avatar
FoxTango
Administrator
Administrator
 
H.sz.: 503
Csatlakozott: 2010.01.08. 22:39

Vissza: Korábbi játékok - archiválás

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég