2012-07-20_22, S.T.A.L.K.E.R tábor

Options Registrations Registered On
megyek

No registration yet.
15 of 15 slots available.

2012-07-20_22, S.T.A.L.K.E.R tábor

HozzászólásSzerző: face » 2012.06.16. 23:46

Szervező: STALKER Camp Company
Elérhetőség: 0630-481-72-42
Dátum: 2012-07-20
Helyszín: Kunmadaras
Térkép:
Minimum: 10 Fő
Belépő: 2500 Ft
Kapu nyitás: 2012-07-19
Kezdés: 2012-07-20
Kapu zárás: 2012-07-22
Szabályrendszer: MASZ 2010
Kötelező: Szemvédelem
Ajánlott: Arcvédelem étel-ital 3napra

tartalekos írta:TÁBOR REGISZTRÁCIÓ: teglasizoltan@freemail.hu

WEB:http://stalkertabor.atw.hu/
WEB REGISZTRÁCIÓ : juk43@freemail.hu

Idén ismét megrendezésre kerül a STALKER LARP tábor.

Aki szereti vagy szeretné megélni a STALKER világát jelentkezzen valamelyik frakcióba.

A játék ideje alatt végig kötelező a védőszemüveg használata, a játék az utolsó nap kivételével 19:00-kor vége lesz, utána szemüvegeket is le lehet venni, fegyvereket ilyenkor kötelező kitárazni, aksikat leszedni róluk. Este mikor nincs játék nincs mászkálás, a pályán sok jelölt és nem jelölt kút van, foltozottan baleset veszélyes. Este mindenki a kijelölt "háló körleteken" kell tartózkodnia.

Regisztráció:
Egy regisztrációs űrlapot kell kitölteni, illetve leírást és/vagy képet küldeni magadról, hogy a játékon milyen ruhában szeretnél részt venni. Ezt majd a megadott e-mail címre küldd el és egy szervező „elbírálja” hogy a dress code-od megfelelő-e, ha nem akkor segítséget fog nyújtani hogy mit változtass rajta vagy hogy más frakcióba jelentkezz. Aminek szerepelnie kell a regisztrációs e-mail-ben: nén, nick név, kor, frakció, egy kép ahogy a játékon fogsz kinézni fegyverrel (csak saját magadról készült képet küldj), melyik napon kb hánykor érkezel a pályára.
Miután kaptál 1 szervezőtől visszaigazoló e-mailt hogy elfogadtuk a regisztrációdat, a regisztrációs díjat POSTÁN küldd el az alábbi címre: 4200 Hajdúszoboszló Szurmai utca 23. A regisztrációs díj tartalmazza a pálya bérletét, a Bár kialakításához szükséges dolgokat (víz, kevés üdítő "vodka imitációnak", kevés rágcsálnivaló, sebtapasz stb)
FIGYELEM: a szervező szava nem szent, megkérdő jelezhető, de sérthetetlen, a játékon nem kötelező a részvétel, de ha részt akarsz venni rajta akkor, elfogadod és betartod a szervezők utasítását. A játék tartalmaz sok LARP, kevés milsim és realsim elemet.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Frakciók:


Stalkers/Magányosok: nem képviselnek külön frakciót, legfeljebb ismerősi6baráti csoportosulásokban próbálnak túlélni illetve meggazdagodni a Zónában. Bármikor csatlakozhatnak más frakciókhoz, de megtarthatják mindenkori függetlenségüket is.

Viszonyaik:
• Army/Katonaság: semleges, bár nem kedvelik őket
• Freedom/Szabadság: semleges, később csatlakozhatnak hozzájuk
• Duty/Kötelesség/Szolgálat: semleges, később csatlakozhatnak hozzájuk
• Monolith: ellenséges
• Tudósok: semleges, csatlakozás nélkül vállalhatnak megbízást

Dress code: leginkább civil, maximum a nadrág lehet terepmintás, taktikai mellény csak akkor engedélyezett, ha nem full geardo (a zsebeket övre is lehet tenni), chest rig engedélyezett, hátizsák kötelező.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Freedom/Szabadság: megrögzött anarchisták, véleményük szerint a Zónát meg kell nyitni a külvilág számára hogy, megismerhessék rejtelmeit, titkait. Háborúban állnak a Duty ellen, illetve elsődleges védvonalat alkotnak a Zóna belsejéből betöréseket végrehajtó Monolith ellen.

Viszonyaik:
• Stalkers/Magányosok: baráti, megpróbálják rávenni őket hogy, csatlakozzanak hozzájuk
• Duty/Kötelesség/Szolgálat: ellenséges, háborúban állnak különböző nézeteik miatt
• Army/Katonsaság: semleges
• Monolith: ellenséges
• Tudósok: baráti


Dress code: full lencse (flectarn) minta, taktikai mellény engedélyezett. Fegyverek: leginkább g36, g3, SIG tagjai, de ez nem kötelező.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Duty/Kötelesség/Szolgálat: vasfegyelem jellemző rájuk, meg akarják védeni a külvilágot a Zónától. Kapcsolatban állnak a katonasággal, de nem működnek közvetlenül együtt.

Viszonyaik:
• Stalkers/Magányosok: baráti, megpróbálják rávenni őket hogy, csatlakozzanak hozzájuk
• Freedom/Szabadság: ellenséges
• Army/Katonaság: semleges
• Monolith: ellenséges
• Tudósok: semleges


Dress code: full fekete szerelés, lehetőleg fekete taktikai mellénnyel piros csíkokkal a ruhán(piros szikszalag a helyszínen lesz ), fegyverek lehetőleg AK család tagjai

Army/Katonaság: az állam által kiküldött, kifejezetten a Zóna körülményeire felkészített alakulat. Feladata a Zóna fölött irányítás megszerzése és biztosítása kutatási és egyéb célok miatt illetve a rendfenntartás.

Viszonyaik:
• Stalkers/Magányosok: semleges, őket ellenőrzik legtöbbször, mivel nem egységesek ezért nem nagy erőt képviselnek, mindenféle feladatokkal megbízzák őket, vagy ráveszik őket, hogy végezzék el az „állam kívánsága szerint”
• Freedom/Szabadság: semleges, nem sűrűn zaklatják őket teendőikben, mert a Monolith-ot feltartják
• Duty/Kötelesség/Szolgálat: semleges, őket zavarják legkevésbé, hajlamosak fedetten együtt működni
• Monolith: ellenséges
• Tudósok: baráti/semleges, mivel a tudósok az állam szolgálatában állnak, védik őket addig, míg a kutatási anyagok ki viszik a Zónából


Dress code: csak orosz egyenruhák, fegyverek csak AK család tagjai (erősen ajánlott a realisztikusság kedvéért)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Monolith: a legtitokzatosabb és talán a legerősebb frakció a Zónában. A Zóna belsejében van a bázisuk, foggal körömmel védik területeiket és gyakran indítanak támadást a Zóna külső területei ellen. Jól felszereltek, valószínűleg külvilági személyek pénzelik őket illetve biztosítják felszelésüket. MINDENKIVEL ELLENSÉGES VISZONYUK VAN!

Dress code: metro terep, minden über taktikai mellény, ha nincs ilyened, akkor írj a szervezőknek, találunk alternatívát, fegyverek bármi lehet.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tudósok: A kormány által megbízott, különféle tudományokban jártas profeszrorok csapata. Az ő feladatuk hogy minél többet tudjanak meg a Zóna "működéséről és viselkedéséről". Stalkereket és egyéb frakciókat bíznak meg bizonyos mérések elvégzésével vagy védelmi feladatokkal bízzák meg őket.
dress code: A laborban fehér vagy más színű orvosi labor köpeny . Terepen védőruházat.
Fegyverek : Csak pisztolyok , SMG-ék és shotgun-ok.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Szörnyek, mutánsok: ők valaha normális vadon élő illetve házi állatok voltak, akik a Zóna hatására alakultak át rettentő kreatúrákká illetve a Zónában balul sikerült kísérletezések eredményei. Nagyon veszélyesek, különböző képességekkel. Pl
• Snork: gyorsan mozgó szörny, ugrál
• Irányító: ha valakit hatalmába kerít, zombivá válik (játékon 1 óra zombizást jelent, fegyverrel, vagy ha a nélkül, akkor „futó” zombi)
• Zombi: az agyperzselő illetve az irányító által tudattalan ösztön lénnyé korcsosult ember, ami mindenkit megtámad (játékon kifosztható), az 1 óra lejárta után visszamegy a saját frakciója HQ-jára vagy a bárba és újra játékba áll karakterének megfelelően.

DRESS CODE:
Snork : bármilyen színű nadrág és póló (ha a kiforduló , mutálódott , görcsös gerinc oszlopot megtudják oldani az még jobb lenne . Fejre gázálarc tömlővel + még egy kis öv táska vagy valami amibe egy félpár bakancs belefér.
Zombi : Szakadt véres ruházat. (Ha egy irányító vagy snork elkap, 1 órán át zombiznod kell, ilyenkor vissza a saját HQ-ra, felveszed az otthonról hozott vér imitációs pólót és zombulsz, az 1 óra lejárta után amnéziával újra játékba kerülsz)
Irányító : kék farmer , atléta , fáslival betekert végtagok és nagy fej ha megoldható maszkkal vagy egyébbel.
Fegyverek : Zombiknál lehet a mesterlövész és a támogató fegyverek kivételével bármelyik. Irányítónál: esetleg pisztoly vagy kés. Snork : Gumikés [ a fizikai kontaktus elkerülése végett ] Vérszopó : Gumikés és egy marék BB.
Vérszopó : ha kivitelezhető 1-2 maszk akkor ez a lény is játszik.
[ Utóbbi frakció szabadon regisztrálható , de aki ennek áll , az végig az marad így a többi játékos max. csak irányító befolyásoltsága alá kerülhet de nem lesz snork és zombi és a többi. ]

---------------------------------------------------------------------------------------------

További karakterek:
Duty/Kötelesség/Szolgálat parancsnok: Szkíta
Freedom/Szabadság parancsnok:
Army/Katonaság parancsnok: tartalekos
Monolith parancsnok: Hiéna
Mozgó kereskedő: Jules
Tudósok: Tibibá
Csapos: Püspök
Szerelő: Róka
Sámán: Yeti
---------------------------------------------------------------------------------------------
Medic rendszer: medic rendszer a realsim-hez hasonlóan fog működni. A sérülés mértékétől függ, hogy milyen ellátást kell kapnia a játékosnak:
• Könnyű: végtagsérülések, a játékos magát elláthatja, ha van nála kötszer, sérült végtagot nem használhatja, ezután úgy mintha sértetlen lenne (játsszon rá, vonszolja lábát, fájlalja karját, fél kézzel lőjön.)
• Közepes: törzs, mellkas, hát sérülés: csak a csapattárs láthatja el, a megfelelő eü-s csomaggal, fél órán belül képzett orvoshoz (katonai orvos, bár, tudós/szerlő) kell vinni különben súlyos sérült, válik belőle és „elhalálozik”.
• Súlyos sérült: többszörös könnyű vagy közepes sérülés elszenvedése illetve fejlövés után lép fel. Ellehet látni a megfelelő eü-s csomaggal, de eszméletlen marad. Fél órán belül orvoshoz kell juttatni vagy „elhalálozik”, az ellátás után félóra felépülési idő.

A sérült játékosnál, ha bekövetkezik a halál, akkor 1 óra pihenő várja a saját frakciója HQ-ján vagy a bárban, ez idő alatt nem hagyhatja el az adott épületet, viszont beszélgethet, küldetést vehet fel. FONTOS: a halál után amnézia van, nem keressük meg azt az embert, aki lelőtt minket az előbb, NINCS VÉRBOSSZÚ MERT NEM EMLÉKSZÜNK RÁ, VAGYIS KÓRHÁZ AMNÉZIA !

---------------------------------------------------------------------------------------------
A játékon csak real-low-mid-cap tárak játszhatnak, géppuskák a játékon csak a katonai oldalon használhatók, korlátozott számban. BB-t mindenki magának hozza, viszont a szervezők osztják ki, illetve vásárolni lehet különböző karakterektől. A bb-ket a szervezők felcímkézik név szerint, így senki bb-je nem fog elkeveredni (a játékra elég pár száz bb, nem sokat fogunk lövöldözni).A jelentkezés nem jelent automatikus részvételi lehetőséget a táborban.
Op:HK1[HUN], Op:HK2[HUN], Arms Crysis[HUN], Op:WarJunkie[Republika Srbija]
kezemben a stílus
G.E.A.R, SNIPER TEAM MEMBER
http://changeyourlif3.blogspot.hu/
Avatar
face
Administrator
Administrator
 
H.sz.: 1757
Csatlakozott: 2009.06.18. 09:34

Re: 2012-07-20_22, S.T.A.L.K.E.R tábor

HozzászólásSzerző: casper » 2012.07.08. 23:48

Én szeretnék menni....már fel is regeltem katonába. Ki tart velem?

De tölem mehetünk máshova is...
két dolgon sose4 aggodj:
1.- amin tudsz változtatni.
2.- meg amin nem.
Avatar
casper
Bizalmi Tag
Bizalmi Tag
 
H.sz.: 656
Csatlakozott: 2010.05.03. 23:39
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: 2012-07-20_22, S.T.A.L.K.E.R tábor

HozzászólásSzerző: teglasi » 2012.07.09. 11:37

E-mailes a regisztráció. ;)
Avatar
teglasi
Bandits Bels
Bandits Bels
 
H.sz.: 59
Csatlakozott: 2010.09.05. 23:37

Re: 2012-07-20_22, S.T.A.L.K.E.R tábor

HozzászólásSzerző: Szeki » 2012.07.10. 08:43

Mi is a katonaságban leszünk Casper!
80th Nemesis
Avatar
Szeki
Newbie
Newbie
 
H.sz.: 6
Csatlakozott: 2012.02.05. 21:47
Tartózkodási hely: Karcag


Vissza: Korábbi játékok - archiválás

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég